Vill ha!

Igår natt blockade jag massor på kök och hitta det här. 5000 kr ska dem ha för allt men jag vill inte ha spis m.m så det kanske landar på 3000 kr. jag har mailat å hoppas få psotivt svar, men risken är väl att nån redan har tingat det. Håll tummarna....

Fynd

Igår svängde jag in lite snabbt på Återbruket i hopp om att hitta konsoller och krokar till min hatthylla men iställe hitta jag dem här:
2 st á 75 kr. dem ska jag måla cremevita och sätta det beiga/cremevita hundtandstyget på.
Jag tror det kommer bli toppen! jag hittade nått annat fint när jag sprang inom:
Röda fina skor som passar perfekt! Jag längtar tills jag får använda dem.

Hatthyllan

Jag bygger en hatthylla till en hall jag inte har mått på. Men det är inte svårt å kapa av om den är för lång.
En gammelbräda. Den målar jag i en bruten vit. ligger det mot vit så ser den rosa ut!
Med tapet på och sen lite bets. tapeten va igentligen vit i botten från början. men jag ville få den å se gammal ut. Mer nere, mindre uppe.
Men jag va inte nöjd, så jag tog vit färg blandat med mycket vatten.
Kolla va vackert, nu är jag nöjd!
jag har gjort 3 hattpinnar som ska sitta nånstans. Men vart?! Jag ska nog göra en kort liten hatthylla bara för mina hattar. den kan sitta i vinkel med den andra. Topp! På den långa ska mina fina burkar stå!

Lägenhetsplanering

Va ska man välja? Jag vill ha massa mönster å massa fina färger!
En favorit är första till vänster och den ensamma på bild. Den vill jag nog ha i hallen...
(Bilden är lånad av byggahus.se)
Fiskbensparkett kostar ca 1000 kr kvm efter rotavdrag. Eftersom lägenheten bara är 37 kvm å jag ska inte lägga i hall å badrum såklart, så landar kalaset på ca 25 000. det tycker jag det är värt. Måste bara riva ut det gamla golvet först så kan dem sätta igång! Bilden ovan är lånad av Carpe Diem, är den inte vacker? Jag har tänkt att dela av stora rummet till 2 å ha stora gamla skjutdörrar. Tänk er å öppna dem åsså står den här innanför!

Hatthylla

Jag ska bygga mig en hatthylla att sätta upp i hallen. den ska gå i vinkel å vara jättelång! över hela väggen! Det kommer bli en enkel med konsoller å ett hyllplan. Jag letar krokar nu men har inte hittat nått än. men jag vill ha denna till vänster eller i gjutjärn. Petter å Olivias hatthylla får vara en liten prototyp!

Dagens projekt.

img_7341 (MMS)

Har varit att sy en söt kjol av gamla tygrester. Midjan satt på kjolen jag använde till å klä om en tidigare stol. Tyget är köpt på tygaffär å va sydd till en annan kjol som jag inte va så nöjd mä. Men nu är jag nöjd, måste bara gå ner några kilo innan jag kommer i den ;)


Fler fina burkar!

img_3937 (MMS)

Idag har jag gjort flera fina burkar som jag kan ha på hattyllan i min nya lägenhet. Det kommer bli en hel del bilder på lägenhetsrenovering den närmaste tiden!


optikern.

img_2403 (MMS)

Oj oj oj vilket piller jobb! Dem stora stäverna har jag tejpat men hur gör ja med dem små? Det får nog bli till att måla för hand. Svårt men bra!


gårdagens.

Igår fejjade jag med min söta fluffkjol samt gjorde klart min lilla puff av det sletna tyget jag fått av Anisa.
Inte helt rund...
Men söt ändå!
Medans jag väntar på färg som torkar så syr jag lite kläder. Kjolen har jag sytt, klänningen har jag bara sytt in och satt nya knappar på. Ni anar inte hur roligt det är att göra knappar! jag ska köpa mig en egen knappmaskin när jag blir stor!
Idag ska jag försöka Börja med optikergrejen till bokhyllan. Bilder kommer!


fina gamla sletna tyget. Jag gillar det!

img_2348 (MMS)

fina gamla sletna tyget. Jag gillar det!


Socker!

img_2328 (MMS)

Fick syn på ett annat tyg iställe. Fick tvärgöra en ny!


En ny Härta Bengtsson!

img_2326 (MMS)

En ny Härta Bengtsson!


SMS-inlägg

img_2326 (MMS)


Mjukt för rumpan.

img_2323 (MMS)

Nu på morgon tvärgjorde jag en liten kudde till min stol. Blir man sittandes länge på ett kafferep så behövs det nog lite mjukt!


bokhylla, blommor, blandade möbler.

Bokhylla klar! Fast ett bakstycke som optikertavlan ska på.
Här kommer lite möbler som mina möbelrenoverar vänner pysslar med!

pricken över iit.

img_2293 (MMS)

Det är inte mycket jag åstakommit idag men det gör sitt till!


Fin fisk som ska bli örhänge.

När jag köpte min fina röda skrivmaskin så pillade jag på det här draget som låg på kassadisken, då sa herren i kassa, du få det på köpe! trots att jag strax innan frågat om han kunde göra nå på prise på skrivmaskin. det kunde han minsann å gav mig 10 kr i rabatt. Det motsvarade 12,5 % rabatt. plus fisken som säkert är värd 10 kr. Jag gillar att gå på mysiga loppisar å fråga om dem kan gö nå på prise!

Ny fin låda.

Här har min box hoppat upp på Maries pall!
Några tyger jag gillar.
Här är bokhyllan som jag ska göra till utställningen. Den ska få ett bakstycke som jag ska måla som optiker tavlan. Jag är inte så bra på å texta så det kommer vara en bra övning för mig. Skriva rakt. Skriva snyggt. Jag hoppas jag får den klar i veckan!

Gitarr pall.

Jag köpte en gammal blombok idag. Jag har hittat några fina bilder som jag ska försöka göra nått med.

RSS 2.0