Vill ha dig o så röda matta

img_1085 (MMS)

Vill ha dig o så röda matta


Inköp

I fredags va jag å en kollega å köpte in Höst, jul och vår- 2012. Vi köper inga möbler från dem men den här blev jag lite sugen på....
Den här stolen också....
Det är alltid lite konstigt att handla så långt i förväg. Men till nästa vår så kommer det mycket blommor på våra leveranser!
Jag har äntligen kommit igång med tapetseringen! Igår stod jag å klatra fram till 10 tror jag. Det blev såhär fint:
Men än är det inte klart. Det blir några timmar här å några timmar där. Det svåra tycker jag är å skära tapeten i tak å golv. Den är ju så fuktig å mjuk att rakblade inte tar. Man kanske ska vänta tills det torkat till lite? tapeten jag har köpt är en sån som redan är förlimmad. Då drar man "enkelt" tapeten genom ett tråg med vatten så aktiveras limmet. Jag tyckte nog det va lite bökigt. Men efter en stund fick man lite bättre flyt på det hele. Jag va mest orolig att limme inte skulle aktiveras men det va så kladdigt å kletigt så! Inget att oroa sig för. Nu är jag ivrig å börja med nästan rum. jag vill ju egentligen ha tapet överallt men jag tror bestämt att jag tar å måla det nån fin färg, åsså målar jag golvet vitt. Jaa, så får det bli.

Kommer ni ihåg?

Jag är på jakt efter sån här plat fast med det lite äldre mönstret som är mjukare å liknar en fyrklöver mer än kryss. Jag tänkte använda den till nått men jag vet inte vad. Tycker bara dem är så fina! Elementskydd är prefekt. men vad mer?

RSS 2.0