Tyget har kommit

img_1410 (MMS)

Nu har tyget som kunden valt kommit! Jag fäster det med finspik men det är inte lätt å få det rakt. På vissa ställen är träet så torrt att det spruckit å spiken fäster inte riktigt. Men än så länge har det gått bra å nu börjar jag ju faktist bli färdig! Efter det här och skåpet som samma kund ska ha så ska jag snickra mig ett skrivbord.


Ny färg

img_1383 (MMS)

Nu börjar man kunna se hur skåpet kommer se ut. Det blir riktigt snyggt tycker jag! Idag ska jag måla andra lagret å lämna in dörren för glasning. kanske kan kunden hämta skåpet imorn eller på onsdag. Hoppas dem blir nöjda!


På väg

img_1321 (MMS)

Grundmålat insidan som va orange å gul. Det blir nog några lager så färgen inte blöder igenom. utsidan blir svart förhoppningsvis imorn :)


Ännu ett kundjobb.

Samma kund som ska ha stor stolen vill ha ett skåp som stått nere i källaren på skolan. Det hade en skarp blå färg som jag slavat bort och sån tid det tar! Varmluftspistol å sen skrapa å sen slipa. Det går bra på dem plana ytorna men där det är bulligt är det värre! Skåpet kommer målas svart å vitt inuti och dörren ska glasas. Gode så bra!
Här håller Kajsa på att fixa en söt gungstol. Tror att den ska bli en vanlig stol!

Lite loppis

Jag kom över denna fantastiska Amerikat väskan idag! Trevligt att få frågan "vart ska du?" Så hädanefter kommer jag gå runt med denna jätteväska så fort jag får chansen. För då kan jag svara "Amerikat" När jag skulle betala så frågade killen i kassan va jag tyckte den skulle kosta. Då drog jag till med 25 å skrattade inombords åt omöjligheten att jag skulle få den för en 25:a. Men det gick i lås å jag fick genast lite puls.
Som pricken på I:et så hittade jag kanske den sötaste hålslagaren jag sett.

Stolen tar form

img_1300 (MMS)

Kunden bestämde sig för att få stolen målad svart, och har valt ett lila tyg i ett sammet liknande material. Jag har målat stolen efter att jag slipat å tvättat den. Ser genast mycket bättre ut!


Tillbaka

img_1273 (MMS)

Jag har köpt en ny dator så nu kan bloggandet återgå till sitt normala! Nu håller jag på med ett kundjobb som lärarn på skolan tyckte skulle passa mig, en "liten" stol. Den är inte riktigt min tekopp men så länge man lär sig nått å få hålla på med en möbel så är jag nöjd :)


RSS 2.0