Dösnygga Aborre!

Jag gillar ju dem gamla undervisningsplanscherna hur mycke som helst. Kolla på den här dösnygga fisken! TACK fina Hans för denna gåva!

I sytagen

Jag har haft en stor syinspirerad period de senaste veckorna. Kjolen ska jag ha på min semester i Australien men mössan får jag nog lämna hemma!
Det här ska bli en fin gåbort klänning a la mad men.
Den här sötisen har jag inte sytt men fyndat för 40 kr på RK i Luleå. den skulle kunna funka som lampskärm men jag ska ha den till det den va tänkt för: kjolfluffare!
Den här stolen har fått sig ett lyft idag.
Strippad
Det här fanns under tyget
men jag ska ha skinn från en gammal kjol jag köpt på samma affär.
Så här blev resultatet.
Jag tycker den blev hyffsad! Inte alls vad jag brukar gilla men min smak svänger nog lite från 50 talets teakfest till lite mer industriellt å stela. kanske lite 90 men också funkismöbler från 20 talet tror jag på!
sist men inte minst kommer köttkvarnen.
Och en till väska till samlingen.

Kan ful stol bli fin?

img_1542 (MMS)

Har ni sett fulare sol? Jag hittade hän på RK i Lule och ser en viss skönhet. Jag hittade en skinnkjol också som jag ska klä stolen i. Nu ser den ut som en riktig kommun foajé stol men jag tror atty fult kan bli fint. Snart får ni se!


Sockerlåda med krut.

img_1536 (MMS)

Man kan ju inte låta bli att älska dessa lådor! Jag är glad att jag kom över den här för 50 kr. Ibland måste man va om se å kring se. Killen som sålde den tänkte pumpa upp den med en svart sopsäck. Jag räddaren från en säker död.


Skrivbord.

Nu när kundjobbet är klart ska jag ta mig ann å göra ett skrivbord. Det ska vara med 2 lådor å ett skåp, gjort av gammalt bröte å lite nytt virke.

Mattkudde!

img_1492 (MMS)

Min nya kudde! Men den ska säljas på vår utställning som klassen har i maj. tro va folk betalar för den?


RSS 2.0